Onberispelijke service, 7 dagen op 7

Wij bieden u een 7/7-service aan voor de herstelling van uw toestellen in bijvoorbeeld keukens van ziekenhuizen, restaurants en andere dringende herstellingen aan vaatwassers en ovens in de regio West-Vlaanderen. Ten laatste 12u na de oproep zijn wij ter plaatse.

Succes komt er niet zomaar. Inderdaad, het is steevast hard werken en geloven in uw toestellen en producten. Daarbij geldt een absolute kennis van de toestellen. Verkopen is belangrijk, service nog belangrijker. Niets staaft het vertrouwen meer dan een goed onderhoud en eventueel een herstel of aanpassing van een of ander toestel. Wederzijds vertrouwen met de klant is hierbij van cruciaal belang. Daaruit spruit automatisch een extra publiciteit voor het huis voort.

Wie vertrouwen wekt, krijgt schouderklopjes, wat een onbetaalbare mond-tot-mondreclame met zich meebrengt. Het sneeuwbaleffect van goede service is belangrijk. Vandaar ook dat heel onze ploeg met kennis van zaken de weg opgestuurd wordt. Een eventuele panne komt - voor wie dan ook - steeds ongelegen zodat alert reageren én vlug herstellen de boodschap is.

Elke oproep wordt door ons binnen het uur beantwoord. Meteen wordt het radarwerk van onze dienst in werking gesteld met slechts dat ene doel: de zaak zo vlug mogelijk in orde brengen. Weekdag, zon- of feestdag, het maakt niet uit. We staan ten dienste van onze klanten, wat meteen de sleutel tot ons succes is. En dit willen we met de hele ploeg koesteren. Wij bieden een service 7 op 7 dagen, dus ook tijdens de weekends.

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie?
Neem dan contact met ons op.

Back to Top